Naše Kamča

Jmenuji se Kamila Hýbnerová a jsem zakladatelkou a majitelkou budky „U Kamči“ v parku u Domu kultury, známého také jako Sad Milady Horákové. Tento park mám ve svém srdci už od malička. Pamatuji si, jak jsem s babičkou a dědou tady trávila krásné chvíle na procházkách a dokonce je tady pohřbená moje prababička. Později se park stal místem mých mladistvých setkání s přáteli, kde jsme sdíleli radosti i starosti.

Jsem hrdá rodačka z Ostravy, vyrůstala jsem v Mariánských Horách a dětství jsem prožila na sídlišti Šalamouna u své milované babičky a dědečka. Po deseti letech strávených v zahraničí jsem se vrátila a začala vnímat Ostravu jinak. Práce a život v centru města mi otevřely oči a já začala vidět jeho postupnou proměnu. Ostrava mě nyní okouzluje a vždy se sem ráda vracím, i když často cestuji do zahraničí.

Rozhodla jsem se, že oživím tento spící a osamělý park, který si zaslouží mnohem víc. Můj projekt „U Kamči“ je srdcovou záležitostí, kde toužím vytvořit místo pro setkávání lidí. Chci nabídnout nejen vynikající pivo, ale i kulturní akce, které přinesou lidem z Ostravy nezapomenutelné zážitky v tomto krásném prostředí, než park projde svou rekultivací a kompletní proměnou.

 

Věřím, že klíčem k úspěchu je vytváření míst pro komunitu, kde se lidé mohou setkávat a sdílet. Můj podnik je postaven na hodnotách přátelství, kvality a kulturního obohacení.

Osobně se angažuji ve všech aspektech provozu mého podniku „U Kamči“ a vždy se snažím, aby návštěvníci měli nejlepší možné zážitky. Nabízím nejen vynikající pivo, ale také kulturní akce, které přinášejí lidem z Ostravy nezapomenutelné chvíle v tomto krásném prostředí.

Zveme vás, abyste se k nám přidali a společně se mnou a mými přáteli, kteří mi pomáhají, si užívali skvělé chvíle a podpořili tento jedinečný projekt. Přijďte a zažijte s námi něco výjimečného!